Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

"Koska mikäpä voisi olla kiinnostavampaa kuin nörttien työskentelyn seuraaminen? Meidän mielestämme ei mikään, tietenkään."

Hiottu taas mukana Nörttilivessä

Olimme viime vuonna mukana historian ensimmäisessä nörttilivessä ja siitä tuli niin myönteistä palautetta, että aiomme mukaan tänäkin vuonna.

Koska mikäpä voisi olla kiinnostavampaa kuin nörttien työskentelyn seuraaminen? Meidän mielestämme ei mikään, tietenkään.

Koodia Suomesta ry lanseerasi vuosi sitten suomalaisen koodin päivän ja vietti sitä Nörttiliven merkeissä osana eurooppalaista koodin viikkoa. Euroopanlaajuinen koodausviikko on tänä vuonna 5. - 20.10. ja Norppalive-päivä on perjantaina 11.10.2019.

Koodarit rakastavat sisäpiirin vitsejä ja siksi suomalaisen koodin päivän päivämäärä on binäärinen eli koostuu vain ykkösistä ja nollista.

Nörttilive löytyy osoitteista norttilive.fi ja nörttilive.fi, kumpi vain on kivempi selaimen osoitekenttään kirjoittaa.

Koodia Suomesta ry on perustettu vuonna 2015 ja Hiottu on ollut yhdistyksen toiminnassa mukana liki sen ensihetkistä alkaen. Toimitusjohtajamme Satu on yhdistyksen varapuheenjohtaja. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista ohjelmointiosaamista sekä kannustaa toimijoita yhteistyöhön.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset