Santapaperi

Kerromme tällä sivulla Hiotun kuulumisia ja kirjoittelemme asiasta ja vähän sen vierestäkin.

Joulutervehdys_2020_FI (Joulutervehdys Hiotulta 2020 (3).jpg)

Joulutervehdys Hiotulta

Tämä on totisesti ollut toisenlainen vuosi kuin ennakkoon kuvittelimme. Vuoteen on mahtunut monenlaisia hurjia ja kurjia asioita, mutta myös paljon hyvää. Ja sitä hyvää haluamme nyt jakaa eteenpäin.

Koska korona on koetellut monia aloja ja aiheuttanut ihmisille taloudellista tiukkuutta, päätimme tehdä kaksi lahjoitusta.

Ensinnäkin teidän, asiakkaidemme, puolesta teimme lahjoituksen Kotimaanavun joulukeräykseen. Keräyksen tuotolla autetaan koronan vuoksi ahdinkoon joutuneita oululaisia ja tuetaan pienyrittäjiä. Käytännössä seurakuntien diakonityöntekijät jakavat apua tarvitseville lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.

Koska joululounaamme jäi väliin koronan vuoksi, tuntui sopivalta lahjoittaa rahat koululaisten koululounasta korvaavien maissijauhojen hankintaan malawilaisille lapsille Malawin lasten ja nuorten hyväksi ry:n kautta. Yhdistys on rakennuttanut
koulun Muonan kylään.  

Tavallisesti Muonassa koululaiset saavat koulussa päivittäin annoksen vitaminoitua, ravitsevaa maissipuuroa. Koronan vuoksi se ei kuitenkaan ole mahdollista. Niinpä yhdistyksen tavoitteena on saada jokaiselle koululaiselle ostettua kotiin viiden kilon säkki maissijauhoa. Se vastaa koululaisen kuukauden puuroannoksia. Kun vatsa on täynnä, jaksaa lapsi paremmin käydä koulua ja leikkiä.

Jos haluat itsekin osallistua keräyksiin, löytyy malawilaiskoululaisten hyväksi menossa olevasta keräyksestä lisätietoa täältä.
Kotimaanavun keräyksestä löytyy lisätietoa täältä.

Kiitos, että olet asiakkaamme ja kiitos, että olet mahdollistamassa lahjoituksia enitenn

 tukea tarvitseville!

Toivotamme sinulle mukavaa joulunaikaa. Pysytään terveinä ja pidetään toistamme huolta!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pellentesque nisi tortor, sit amet sodales velit interdum accumsan. Nam in facilisis mauris, efficitur accumsan lectus. Curabitur quis fermentum dolor

Kuulumisia

Aiemmat postaukset