Meille töihin

hiottu

Hiotun hyvää koodia

Kiinnostaako hiotun koodin tekeminen hiotun hyvässä seurassa?

Etusivu » Meille töihin

Miksi Hiotulle?

”Kerta kaikkiaan innostunut tästä koodaamisesta, siitä että ohjelmat auttaa toisia työn tekemisessä. Se innostaa jatkamaan.”

Hiottu on asiakkaidensa luottokumppani digitalisaation eri vaiheissa. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti hiottuja ratkaisuja teollisen ohjelmoinnin, konenäön ja webohjelmoinnin parissa.

Kiinnostaako sinuakin tehdä hiotun hyvää koodia? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tätä meillä on tarjota sinulle

Ketterä työyhteisö 

Meillä ei maanantait ahdista! Emme säästä vääristä paikoista ja takaamme sinulle kunnolliset työkalut. Matala hierarkia, joustavat työajat ja etätyömahdollisuus tekevät arjesta sujuvaa.

Edellytykset kehittymiselle

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina hiottua lopputulosta. Pyrimme löytämään jokaiselle omaan osaamistasoon ja kehittymishaluihin sopivaa tekemistä. Meillä jokainen saa myös hioa omaa osaamistaan esimerkiksi verkkokursseilla.

Hyvinvoivaa työarkea

Alamme elää luovasta ongelmanratkaisukyvystä. Koska vain hyvinvoiva työntekijä kykenee hiottuun lopputulokseen, huolehdimme työhyvinvoinnista mm. tukemalla henkilökuntamme liikkumista. Meillä ideat eivät rusennu byrokratia- tai hierarkiahimmelin alle: olemme kaikki oman työmme asiantuntijoita.

Sinulta odotamme

Henkilökunnan haastatteluissa toivottiin esim. ohjelmointikieliä. Olisi myös kiva tietää mahdollisesta urapolusta, minkätyyppisiä tehtäviä on tiedossa?

Harjoitteluun Hiotulle?

Tapailetko vasta ohjelmointiurasi ensimmäisiä askelia? Hae meille harjoitteluun.

“Hiotulla on matala hierarkia. Täällä voi pyytää apua keneltä vaan. Apua saa monesta suunnasta, monelta eri kokemustaustan omaavalta.”

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tai hae avoimia työpaikkoja.

Rekrytointihakemus: töihin tai harjoitteluun

    Liitetiedostojen tulee olla pdf-, doc- tai txt-muodossa, tiedoston maksimikoko esim 5 mb. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.