Konenäköratkaisut

konenäköratkaisut

Hiotun hyvää koodia

Olemme erikoistuneet vaativiin teollisuuden konenäköratkaisuihin.

Etusivu » Palvelumme » Konenäköratkaisut

Olemme erikoistuneet vaativiin teollisuuden konenäköratkaisuihin. Joskus tarvitsemme tarkempaa silmää kuin mitä ihmisellä on tarjota. Silmää, joka ei koskaan väsy.

Konenäön avulla voidaan tunnistaa erilaisia muotoja, erottaa esineitä toisistaan ja tehdä laadunvarmistusta.

Hiottu auttaa sinua näkemään tarkemmin.

Mistä konenäköratkaisuissa on kyse?

Konenäössä kamera ja tietokoneohjelma tekevät yhteistyötä. Ohjelma opetetaan tunnistamaan kameran kuvaamasta materiaalista tiettyjä ominaisuuksia, joiden perusteella voidaan esimerkiksi erottaa laatupoikkeamia, ottaa tarkkoja mittoja esineistä ja tehostaa tuotantoprosesseja.

Konenäköratkaisut parantavat työskentelyoloja tuotantolaitoksissa, kun ihmisille kaikkein epämiellyttävimmät ja raskaimmat tehtävät jätetään koneen ja kameran hoidettavaksi. Samalla lopputuloksen laatu paranee ja asiakas on tyytyväisempi.

Yksinkertaistettuna konenäköjärjestelmät koostuvat tietokoneesta, kamerasta, optiikasta, valaistuksesta sekä ohjelmistosta – se on siis varsinaista välineurheilua! Käytännön toteutus ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista: käytettävät komponentit ja ohjelmistot on valittava tilanteen ja sovelluksen mukaan. Toimivan ohjelmiston lisäksi olennaista on siis oikeanlaisen laitteiston valinta.

Hiotun konenäköratkaisut

Toteutamme konenäköratkaisuja joko osana isompia kokonaisuuksia tai täydellisenä avaimet käteen -toimituksena – aina tarpeistasi riippuen.

Tarvittaessa konsultoimme myös oikeanlaisissa kamera- ja valaistusratkaisuissa. Autamme sinua hiottuun lopputulokseen!