Yritys

hiottu

Hiotun hyvää koodia

Hiottu tarjoaa digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä.

Etusivu » Yritys

Mitä teemme

Hiottu tarjoaa digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä.

Työmme ansiosta asiakkaamme voivat esimerkiksi vähentää raaka-aineiden hukkaa ja säästää luonnonvaroja. Samalla kun prosessit kehittyvät, asiakasyrityksissä työskentelevät ihmiset voidaan siirtää raskaista ja epämiellyttävistä tehtävistä terveyttä ja hyvinvointia vähemmän kuormittaviin ja tuottavampiin tehtäviin.

Tapamme toimia

Olemme luottokumppanisi digitalisaation eri vaiheissa. Tarjoamme yksilöllisesti hiottuja ratkaisuja teollisuusohjelmoinnin, konenäön tai webohjelmoinnin parista. 

Teemme töitä ihmisille ja ihmisten kanssa, tavoitteena aina hiottu lopputulos. Perehdymme huolella asiakkaamme tilanteeseen, emmekä pelkää vaikeitakaan haasteita. 

Työmenetelmämme ovat ketteriä. Ohjelmointikielistä- ja menetelmistä valitsemme kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan – tärkeintä on, että lopputulos on tarkoituksenmukainen.

Koodimme on ollut hiilineutraalia lokakuusta 2021 lähtien.

Arvomme

Keskeinen ohjenuora toiminnassamme on rehellisyys. Arvomme ovat ihmiskeskeisyys, asiakkaan tarpeisiin vastaaminen sekä kehittyminen ja vastuullisuus.

Ihmiskeskeisyys

Teemme töitä ihmisille ja ihmisten kanssa. Ihmiskeskeisyys on meille sitä, että nostamme ihmisen aina kaikkein tärkeimmäksi tekijäksi, oli kyse sitten asiakassuhteista tai työsuhteista. 

Asiakassuhteissa puhumme ihmisen, emme yrityksen kanssa. Työntekijöinä edustamme Hiottua siksi, että meitä arvostetaan ja kannustetaan yksilöinä. Toimimme avoimesti ja jaamme tietoa työkavereiden kesken. Huolehdimme myös jatkuvasta yhteydenpidosta asiakkaan suuntaan.

Asiakkaan tarpeisiin vastaaminen

Meille on tärkeää vastata tarpeisiisi. Reagoimme yhteydenottoihin nopeasti perehdymme huolella asiakkaidemme ongelmiin, jotta voimme tarjota heille aina hiotun ratkaisuehdotuksen.

Kehittyminen ja vastuullisuus 

Vastuullisuus on osa identiteettiämme. Yritämme aina tehdä parhaamme hyväksesi ja kerromme myös rehellisesti, jollemme voi auttaa tai jos jokin toinen ratkaisu on ehdottamaamme parempi. Vastuullisuutemme näkyy myös rehellisyytenä hinnoittelussa.

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti, ja vain kunkin hiottulaisen henkilökohtainen kehittyminen mahdollistaa Hiotun kehittymisen. Opettelemme jatkuvasti uutta, jaamme keskenämme ideoita, tietoa ja opittuja asioita. Siksi meillä on käytössämme aina ajantasaisimmat tiedot, teknologiat ja välineet. 

Asiakkaitamme

Tarinamme

Tarinamme alkaa vuodesta 2005, jolloin perustettiin Hiottu osakeyhtiö. 

Siitä lähtien olemme tulleet apuun aina, kun asiakkaamme ovat tarvinneet vaativaa yksilöllistä ohjelmointia. Meille on tärkeää toteuttaa asiakkaidemme toiveet ja tarpeet – mitä vaikeammasta projektista on kyse, sitä mukavampi meille, rakastamme nimittäin haasteita!

Vuodesta 2021 olemme olleet osa Raute-konsernia.