Web-ohjelmointi

web-ohjelmointi

Hiotun hyvää koodia

Toteutamme ohjelmistoratkaisuja työpöytäversioiden lisäksi myös internetselaimessa toimivina web-ohjelmistoina.

Etusivu » Palvelumme » Web-ohjelmointi

Toteutamme ohjelmistoratkaisuja työpöytäversioiden lisäksi myös internetselaimessa toimivina web-ohjelmistoina.

Hyvin suunniteltu ohjelmisto on intuitiivinen ja sopeutuu saumattomasti erikokoisille päätelaitteille. 

Selaimella käytettäviä ohjelmistototeutuksia ovat mm. erilaiset toiminnanohjauksen ratkaisut, järjestelmäuudistukset sekä liiketoimintaprosessien tehostamista ja asiakastyytyväisyyttä vahvistavat ratkaisut kuten esimerkiksi takuu- ja palautejärjestelmät. 

Web-ohjelmoinnilla on myös mahdollista rakentaa täysin uutta digitaalista liiketoimintaa ja uudenlaisia palveluita. Pidämme haasteista ja haluamme olla luottokumppanisi digitalisaation kaikissa vaiheissa – toteutamme digitaaliset toiveesi osaavasti ja hiotusti web-ohjelmoinnilla!

Toteutamme web-ohjelmistot aina responsiivisina eli erilaisilla päätelaitteilla toimivina. Näin loppukäyttäjän käyttökokemus on miellyttävä näytön koosta riippumatta. Ratkaisut rakennetaan aina vastaamaan käyttäjien tarpeita.

Käyttäjäkokemus ratkaisee

Hyvin suunnitellussa ohjelmistototeutuksessa käyttäjäkokemus on asiakkaan kannalta saumaton.

Web-ohjelmistojen käyttöliittymä toimii selaimessa: tavalliselle käyttäjälle ohjelmisto näyttäytyykin lähinnä käyttöliittymän ulkoasun ja käyttäjäkokemuksen kautta. Ne muodostavat käyttäjän mielikuvan ohjelmiston laadusta, mikä on tärkeää huomioida ohjelmistokehityksessä. Vähintään yhtä tärkeä on kuitenkin ohjelmiston näkymätön puoli: tietokantojen tulee olla hyvin suunniteltuja ja ohjelmoinnin huolella toteutettua.

Ohjelmistoprojekti onnistuu, kun se on huolella suunniteltu

Ohjelmistototeutus vaatii huolellista suunnittelua ja kunnollista määrittelyprojektia. Määrittelyvaiheessa kartoitamme tarpeesi sekä toiminnalliset tavoitteet ja muodostamme yhteisen käsityksen siitä, mitä toteutettavalta ohjelmistolta odotetaan.

Tavoitteiden etenemistä seurataan koko ohjelmistoprojektin ajan yhdessä sovittavilla tavoilla. Näin tiedät koko ajan missä mennään.

Ohjelmiston ylläpidosta sovitaan tapauskohtaisesti tarpeidesi mukaan.