Tähtää tulevaan.
Kun arvoilla on väliä.

Me uskomme vastuullisuuteen ja rehellisyyteen toiminnassamme.

Hiotun arvot

Arvojamme ovat ihmiskeskeisyys, asiakkaan tarpeisiin vastaaminen, kehittyminen ja vastuullisuus. Kaiken takana on rehellisyys.

Hiottu Oy:n keskeisin arvo on ihmiskeskeisyys. Muita tärkeitä arvojamme ovat asiakkaan tarpeisiin vastaaminen, kehittyminen ja vastuullisuus.

Ihmiskeskeisyys on sitä, miltä se kuulostaakin: sekä asiakassuhteessa että työsuhteessa toistemme kanssa on ihminen meille tärkein; olemme yhteydessä ihmisen kanssa, emme yrityksen. Haluamme edustaa Hiottua, koska meitä arvostetaan ja kannustetaan yksilöinä. Työilmapiirimme on hyvä ja sen eteen teemme yhdessä töitä. Pidämme toisemme ja asiakkaamme ajan tasalla.

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Yritämme aina parhaamme asiakkaamme hyväksi ja olemme rehellisiä ja kerromme, jos emme voi auttaa tai toinen ratkaisu on parempi. Vastuullisuutemme näkyy myös rehellisyytenä hinnoittelussa.

Asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on meille tärkeää. Reagoimme ongelmiin nopeasti. Perehdymme ongelmaan huolella ja teemme ratkaisuehdotuksen.

Kehittymisestä ajattelemme, että maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti, eikä meillä ole mitään sitä vastaan. Opettelemme jatkuvasti uusia asioita, jaamme ideoita ja tietoa ja uusia opittuja asioita keskenämme - ja asiakkaidemme kanssa. Meillä on aina ajantasaisimmat tiedot, teknologiat ja välineet käytössä. Henkilökohtainen kehittymisemme mahdollistaa Hiotun kehittymisen.

Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme.