Tähtää tulevaan.
Luota kokemukseen.

Kymmenen vuoden kokemuksella osaamme kertoa varmasti ja luotettavasti, millainen ratkaisu on tarpeisiisi paras.

Yritys

Erityisiä vahvuusalueitamme ovat teollisuusohjelmointi, konenäköratkaisut ja web-ohjelmointi.

Hiottu Oy on perustettu 2005. Kesäkuussa 2020 meistä tuli osa Raute-konsernia. Toimistomme on Oulussa, mutta asiakkaitamme on ympäri maata ja asiakkaillamme asiakkaita ympäri maailmaa.

Me tulemme apuun silloin, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllistä ohjelmointia, esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Meidän puoleemme kannattaa kääntyä myös silloin, kun mielessä on selvä ohjelmistotarve, johon olemassaolevat ratkaisut eivät kuitenkaan taivu. Toteutustemme skaala ulottuu web-ohjelmoinnilla toteutetuista takuuehtojen noudattamista seuraavista järjestelmistä erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin ja konenäön avulla toteutettuihin mittauksiin ja laadun varmistuksiin.

Hyvin toimivat ohjelmistot ovat yrityksen arjen sujuvuuden kulmakivi. Ohjelmisto-arkkitehtuurisuunnittelun, web-ohjelmoinnin, erilaiset sulautetut järjestelmät ja applikaatiot saat meidän kauttamme.

Liikeidea

Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä. Voimme toimia myös välittäjänä, kun olet suunnittelemassa ohjelmistohankintaa tai kartoitat yrityksesi ohjelmistotarpeita.

Toteutamme järjestelmiä mukautetusti ja mitoitetusti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä vaikeampi toteuttaa, sitä mukavampi meille: pidämme haasteista.

Mieluiten lähdemme uudessa projektissa liikkeelle määrittelyprojektista, jossa selvitetään asiakkaan tarpeet tarkasti ja määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä millaista laatua ohjelmoinnilta odotetaan.

Kun laatu ja tavoitteet on määritelty selvästi, on projektin onnistunut toteutuminen mahdollista.

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistoja asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme toimia osana asiakkaan omaa ohjelmistokehitysryhmää tai vastata osakokonaisuuksien tai koko ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Koodin kirjoittamisen lisäksi ymmärrämme ohjelmistoarkkitehtuurin, suunnittelun, testauksen ja huolellisen dokumentoinnin merkityksen. Ketterät menetelmät ja joustavat toimintamallit ovat meille ohjelmistokehityksen arkipäivää.