Tähtää tulevaan.
Luota kokemukseen.

Kymmenen vuoden kokemuksella osaamme kertoa varmasti ja luotettavasti, millainen ratkaisu on tarpeisiisi paras.

Yritys

Hiottu Oy on vuonna 2005 perustettu osakeyhtiö. Vahvuutemme on teollisuusohjelmointi ja konenäköratkaisut, mutta myös webohjelmointi.

Hiottu Oy:n toimisto on Oulussa, mutta asiakkaitamme on ympäri maata ja asiakkaillamme asiakkaita ympäri maailmaa. Me tulemme apuun silloin, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllistä ohjelmointia, esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Meidän puoleemme kannattaa kääntyä myös silloin, kun mielessä on selvä ohjelmistotarve, johon olemassaolevat ratkaisut eivät kuitenkaan taivu. Toteutustemme skaala ulottuu web-ohjelmoinnilla toteutetuista takuuehtojen noudattamista seuraavista järjestelmistä erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin ja konenäön avulla toteutettuihin mittauksiin ja laadun varmistuksiin.

Hyvin toimivat ohjelmistot ovat yrityksen arjen sujuvuuden kulmakivi. Ohjelmisto-arkkitehtuurisuunnittelun, web-ohjelmoinnin, erilaiset sulautetut järjestelmät ja applikaatiot saat meidän kauttamme.

Liikeidea

Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä. Voimme toimia myös välittäjänä, kun olet suunnittelemassa ohjelmistohankintaa tai kartoitat yrityksesi ohjelmistotarpeita.

Toteutamme järjestelmiä mukautetusti ja mitoitetusti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä vaikeampi toteuttaa, sitä mukavampi meille: pidämme haasteista.

Mieluiten lähdemme uudessa projektissa liikkeelle määrittelyprojektista, jossa selvitetään asiakkaan tarpeet tarkasti ja määritellään yhdessä asiakkaan kanssa, mitä ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä millaista laatua ohjelmoinnilta odotetaan.

Kun laatu ja tavoitteet on määritelty selvästi, on projektin onnistunut toteutuminen mahdollista.

Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistoja asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voimme toimia osana asiakkaan omaa ohjelmistokehitysryhmää tai vastata osakokonaisuuksien tai koko ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Koodin kirjoittamisen lisäksi ymmärrämme ohjelmistoarkkitehtuurin, suunnittelun, testauksen ja huolellisen dokumentoinnin merkityksen. Ketterät menetelmät ja joustavat toimintamallit ovat meille ohjelmistokehityksen arkipäivää.

Arvot

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, yrittäminen, kehittyminen, oppiminen, avoimuus ja tuloksellisuus. Lisäksi kaiken takana on rehellisyys.

Hiottu Oy:n keskeisin arvo on asiakaskeskeisyys. Muita tärkeitä arvojamme ovat yrittäminen, kehittyminen, oppiminen, avoimuus ja tuloksellisuus.

Asiakaskeskeisyys on sitä, miltä se kuulostaakin: asiakas on meille kaiken lähtökohta. Yrittäminen tarkoittaa meille sitä, että teemme aina parhaamme. Emme halua mennä siitä, mistä aita on matalin tai missä meidän itsemme on mukavinta olla. Sen sijaan yritämme saavuttaa vielä vähän enemmän, asiakkaamme eduksi.

Kehittymisestä ajattelemme, että maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti, eikä meillä ole mitään sitä vastaan. Uusien tietojen ja taitojen omaksuminen pitää mielen virkeänä ja työn tekemisen arvoisena. Tuloksellisuudella tarkoitamme asiakkaidemme palvelemista siten, että työmme edistää asiakkaan toimintaa. Saavutamme parhaat tulokset huolellisella suunnittelulla ja asiakkaamme tarpeet huomioiden. Tällöin työ on lisäksi kustannustehokasta.

Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme.