Hiottu Oy – Etusivu

Hiottu

Hiotun hyvää koodia

Hiottu on asiakkaidensa luottokumppani digitalisaation eri vaiheissa. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti hiottuja ratkaisuja teollisen ohjelmoinnin, konenäön ja web-ohjelmoinnin parissa.

Kone­näkö

Konenäön avulla voidaan tunnistaa erilaisia muotoja, erottaa esineitä toisistaan ja tehdä laadunvarmistusta.

Teollisuus­ohjelmointi

Asiakkaamme tarpeisiin tarkkaan räätälöidyt ohjelmistot auttavat parantamaan prosesseja, vähentävät virheitä ja lisäävät turvallisuutta.

Hiili­neutraali koodi

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä.
Nykyisin kaikki tekemämme koodi on hiilineutraalia.

Palvelumme

Olemme kumppanisi digitalisaation eri vaiheissa.

Kehitämme vaativia, yksilöllisesti hiottuja ohjelmistoja erityisesti konenäköön ja teollisiin ympäristöihin liittyen.

Rakennamme digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä.

Työmme ansiosta asiakkaamme voivat esimerkiksi vähentää raaka-aineiden hukkaa ja säästää luonnonvaroja. Samalla kun prosessit kehittyvät, asiakasyrityksissä työskentelevät ihmiset voidaan siirtää raskaista ja epämiellyttävistä tehtävistä terveyttä ja hyvinvointia vähemmän kuormittaviin ja tuottavampiin tehtäviin.

Teemme töitä ihmisille ja ihmisten kanssa, tavoitteena aina hiottu lopputulos. Perehdymme huolella asiakkaamme tilanteeseen, emmekä pelkää vaikeitakaan haasteita.

Asiakaskokemuksia

Lunawood Oy – konenäköratkaisu sahalle

Toteutimme asiakkaamme sahalle konenäköä käyttävän ratkaisun, joka tunnistaa kumpi puoli laudasta on ylöspäin, sydänpuoli vai pinta.

Lunawoodilla oli kääntäjämekaniikka valmiina, joten meille jäi tehtäväksi konenäköratkaisun eli sopivan kameran, optiikan ja tietokoneen valinta sekä tietysti analyysin tekevän ohjelmiston kehittäminen. Kehitimme konenäköohjelmiston, joka analysoi kuvan ja tekee päätöksen siitä, kummin päin lauta on.

Alkujaan projektissa tavoiteltiin 95 prosentin onnistumista, mutta lopputulemana oli asiakkaan mukaan 97 prosentin onnistumisaste. Työergonomia parani merkittävästi, ja aiemmin laudan puolta tunnistamaan tarvittu sahan henkilökuntaa voitiin siirtää toisiin töihin.

Asiakkaitamme

Rekrytointi

Kiinnostaako hiotun hyvän koodin tekeminen hiotun hyvässä seurassa?

Otamme mielellämme osaavia tekijöitä meille töihin. Mikäli työnteko joukossamme kiinnostaa, lähetä sähköpostia rekry@hiottu.fi. Kuulemme mielellämme miksi haluat meille meille töihin, mitä osaat ja missä taidoissa haluat kehittyä vielä paremmaksi. Kirjoita avoin hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään mahdollisia työnäytteitäkin.

Tuoreimmat kuulumiset

  • Konekuuntelu tai äänen analysointi täydentää konenäköä
    Konenäkö tai kuvan koneellinen analysoiminen on monelle jo tuttua. Hiotun tuottamilla eri konenäön sovelluksilla esimerkiksi tarkkaillaan ja varmistetaan laatua valmistavassa teollisuudessa. Ääntä voi analysoida ihan kuten kuvaakin, eikä se teknisesti itse asiassa paljoa […]
  • Pohjolan Rakennusvalvonnan yhdessä Hiotun kanssa kehittämä Laatuketju varmistaa rakentamisen laatua
    Pohjolan Rakennusvalvonta (PRV) tarjoaa rakentamisen valvontatehtäviin liittyviä palveluita rakennuttajille ja rakennusliikkeille sekä yksityishenkilöille. Palvelun keskiössä on PRV:n konseptoima ja Hiotun tuottama Laatuketjuksi kutsuttu digitaalinen toiminnanohjaustyökalu.  Tai oikeastaan meidän pitäisi puhua toiminta-alustasta, yhtiön toimitusjohtaja […]
  • Hiottu testiautomaatio – näin sen teet!
    Testiautomaatio on viime vuosina rynninyt ohjelmistokehitykseen, ja syystä. Aika on rahaa: manuaalitestaukseen verrattuna automaatiolla säästetään paljon, kun ihmiset voivat keskittyä toisiin asioihin. Kuulostaa ihmiskunnan ja yritysten unelmalta: jälleen yksi tarkkuutta vaativa, työläs, toisteinen […]