Hiottu Oy – Etusivu

Hiottu

Hiotun hyvää koodia

Hiottu on asiakkaidensa luottokumppani digitalisaation eri vaiheissa. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti hiottuja ratkaisuja teollisen ohjelmoinnin, konenäön ja web-ohjelmoinnin parissa.

Kone­näkö

Konenäön avulla voidaan tunnistaa erilaisia muotoja, erottaa esineitä toisistaan ja tehdä laadunvarmistusta.

Teollisuus­ohjelmointi

Asiakkaamme tarpeisiin tarkkaan räätälöidyt ohjelmistot auttavat parantamaan prosesseja, vähentävät virheitä ja lisäävät turvallisuutta.

Hiili­neutraali koodi

Vastuullisuus on toimintamme ytimessä.
Nykyisin kaikki tekemämme koodi on hiilineutraalia.

Palvelumme

Olemme kumppanisi digitalisaation eri vaiheissa.

Kehitämme vaativia, yksilöllisesti hiottuja ohjelmistoja erityisesti konenäköön ja teollisiin ympäristöihin liittyen.

Rakennamme digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme prosessit tehostuvat ja tuottavuus kasvaa jatkuvasti muuttuvissa ympäristöissä.

Työmme ansiosta asiakkaamme voivat esimerkiksi vähentää raaka-aineiden hukkaa ja säästää luonnonvaroja. Samalla kun prosessit kehittyvät, asiakasyrityksissä työskentelevät ihmiset voidaan siirtää raskaista ja epämiellyttävistä tehtävistä terveyttä ja hyvinvointia vähemmän kuormittaviin ja tuottavampiin tehtäviin.

Teemme töitä ihmisille ja ihmisten kanssa, tavoitteena aina hiottu lopputulos. Perehdymme huolella asiakkaamme tilanteeseen, emmekä pelkää vaikeitakaan haasteita.

Asiakaskokemuksia

Pihlalla konenäkö varmistaa laatua

Rakensimme ikkuna- ja ovivalmistaja Pihlalle valmiiden tuotteiden kuvausjärjestelmän, joka varmistaa onko tuotteissa ilmenevät mahdolliset kolhut syntyneet tehtaalla vai kenties jossain myöhemmässä vaiheessa tuotteen elinkaarta. 

Pihlan haasteena on sen käyttämä materiaali puu – se on hyvin monimuotoista ja siitä on vaikea nähdä, koska se on oikeanlaista. Konenäkö on opetettu tunnistamaan virheet ihmissilmää varmemmin.

Kuvausjärjestelmän ansiosta Pihla on voinut määritellä ne kohdat prosessia, joissa virheitä syntyy tehtaalla. Pidemmällä tähtäimellä järjestelmä auttaa siten myös laadunvarmistuksessa, kun mahdolliset virheet voidaan todentaa jo kokoonpanolinjalla, eikä virheellinen tuote koskaan pääse asiakkaalle asti.

Lue lisää Pihlan konenäköratkaisusta!

Pihlalla konenäkö auttaa kehittämään valmistusprosessia – kaikki tuotteet kuvataan

Asiakaskokemuksia

Pohjolan Rakennusvalvonnan Laatuketju varmistaa rakentamisen laatua

Hiottu on tuottanut Pohjolan Rakennusvalvonnalle (PRV) Laatuketjuksi kutsutun digitaalisen toiminnanohjaustyökalun. Laatuketju varmistaa PRV:n kaiken projektinhallinnan, resursoinnin ja dokumentoinnin – tekijöitä, jotka vaikuttavat PRV:n projektien jouhevaan sujumiseen.

Laatuketjun avulla PRV:n asiakas voi kätevästi seurata projektin etenemistä ja kommentoida prosessia. Kaikki projektin tiedot, dokumentit ja luvat säilyvät Laatuketjussa vielä projektin päätyttyäkin.

Yhteistyökumppaniksi PRV haki tuloshakuista tekijää, jonka kanssa olisi helppo tehdä kehittämishanketta. Toiveissa oli kumppani, joka ei olisi liian jäykkä tai kaavoihin kangistunut. 

– Näin kumppaniksi valikoitui Hiottu, PRV:n toimitusjohtaja Vesa Hyrkäs sanoo.

Lue lisää Pohjolan Rakennusvalvonnan Laatuketju-toiminnanohjaustyökalusta!

Asiakkaitamme

Rekrytointi

Kiinnostaako hiotun hyvän koodin tekeminen hiotun hyvässä seurassa?

Otamme mielellämme osaavia tekijöitä meille töihin. Mikäli työnteko joukossamme kiinnostaa, lähetä sähköpostia rekry@hiottu.fi. Kuulemme mielellämme miksi haluat meille meille töihin, mitä osaat ja missä taidoissa haluat kehittyä vielä paremmaksi. Kirjoita avoin hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi ja mielellään mahdollisia työnäytteitäkin.

Tuoreimmat kuulumiset